måndag 12 januari 2009

Uppdatering...

Länge sen sist och en en del har hänt. Renoveringen i vardagsrummet närmar sig sitt slut. Vi har “bara” kvar att måla väggarna (dom är helspacklade och tapeterna fäster inte lika bra då), slipa och måla listerna en sista gång (dom har grundmålats och spacklats).

En sak som är kvar att göra är att måla om elementen. Dom är just nu raffigt silver-färgade, inte så snygg. Antingen måla eller bygga in dom bakom ett snyggt elementskydd.

Vi har även kommit igång med Linnéas rum,riktigt skönt. Förra helgen bar vi ut alla möbler och satte igång och spacklade, nästan klara, ska bara finslipa lite. Efter det är det taket som ska målas och listerna. Betydligt mycket enklare än vardagsrummet där vi gjorde fel från början. Riv INTE ner tapeterna till tritex-skivan, onödigt!! Den läxan har vi lärt oss nu…!
Efter att vi är klara med Linnéas rum ska vi ta itu med matsalen, tänkt va skönt att äta julmiddag i en nyrenoverad matsal! Men först måste vi som sagt bli helt klara med vardagsrummet så vi kan flytta över alla matsals-möblerna dit och göra klart Linnéas rum.

Kram Karin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar